Zavolejte nám (Po-Pá 9-14)
Naše bestsellery

Naše bestsellery

Perfektní Prádlo.cz 19. 08. 2023 Novinky

Dobře padnoucí a kvalitní župan je nepostradatelným společníkem po teplé koupeli, sprše, ale i po probuzení a vstávání z postele. Měl by být součástí vybavení každé ženy, muže i dítěte. Jelikož se jedná o naše bestsellery a záleží nám na tom, abyste byli spokojeni, zpracovali jsme přehledné tabulky velikostí tak, abyste si dle typu županu vybrali opravdu ten nejlépe padnoucí kousek, který prostě musíte mít:-)

Vybírejte z dlouhých či krátkých županů, s šálovým límcem nebo županů s kapucí. V našem katalogu naleznete župany jak v základních, tak i v nadměrných velikostech. Zároveň jistě oceníte širokou nabídku barev, nejrůznějších vzorů a střihů.

 

Župan nebo koupací plášť? Jak vybrat ten správný?

Ptáte se jaký je mezi nimi rozdíl a co vybrat?Nejzásadnějším bodem v rozhodování je, co od županu očekáváte a k čemu se jej chystáte využít. Každý typ má své specifické využití a hodí se na jiné příležitosti. Máte za sebou dlouhý, náročný den a hledáte župan, ve kterém se vám bude příjemně odpočívat s knihou v ruce nebo zahřeje v zimním období? Navštivte sekci huňaté župany, kde narazíte na heboučké a hřejivé župany, které si Vás získají natolik, že zapomenete na všechny starosti všedních dnů.
Další možností jsou froté a bavlněné župany, které naleznete jak v dlouhé, tak krátké variantě. Chystáte se do lázní, bazénu či sauny? Potom zvolte koupací plášť. Ideální volbou jsou vaflové župany, které jsou svými funkčními vlastnostmi ideální na wellness.Univerzální volbou jsou bambusové župany, které pro svou hebkost využijete do lázní i na doma! Zároveň mají antibakteriální schopnosti, a tak jsou vhodné i pro osoby s citlivou pokožkou.   Dámský dlouhý župan s kapucí FLORA                       Unisex dlouhý bambusový županse šálovým límcem

Nejoblíbenější župan? Savý koupací plášť!

Savý koupací plášť, je must have kousek, který po koupeli snadno osuší a příjemně zahřeje. Vybrat můžete z několika barevných variant a provedení.

Župan na dovolenou, župan pro nevěstu!

Čeká Vás dovolená, služební cesta nebo víkend s partnerkou či partnerem? Lehké župany díky své skladnosti a váze, budou dělat příjemného a nepostradatelného společníka na každé cestě.

Ve chvílích kdy se chcete cítit přitažlivě, saténové pyžámko skvěle doplní elegantní saténový župan v hladkém provedení, nebo s ozdobnou krajkou. Saténové župany jsou pak oblíbené u nevěst a družiček.                     Dámský župan krátký Charm                             Dámský saténový župan s krajkou